Bestaande lening oversluiten

Wilt u een bestaande lening oversluiten? Dan moet u weten dat een lening van Geldlenen-check.nl een lening voor iedereen aanbiedt, mits u aan de betalingsverplichting kunt voldoen. En dat betekent dus ook wanneer u al een lening of meerdere leningen bij een andere financieringsmaatschappij of bank heeft lopen.

Denk dan bijvoorbeeld aan uitstaand saldo via een creditcard of bij een postorderbedrijf. Wij bieden u de mogelijkheid om elders lopende lening(en) over te sluiten, zodat ze uiteindelijk gebundeld kunnen worden en u voortaan uw betalingsverplichtin aan een nieuwe aanbieder verschuldigd bent.

Hoe werkt een bestaande lening oversluiten?

Wanneer u een bestaande lening oversluiten wilt, dan wilt u dat natuurlijk wel tegen een lagere rente dan die u gewend bent. Dat in combinatie met gunstige voorwaarden die u via bemiddeling van ons gekregen heeft.

Via een bemiddeling door ons worden uw dure leningen bij banken, creditcardmaatschappijen,postorderbedrijven en kredietverleners overgenomen. Zo zullen wij een oplossing vinden die uw lening oversluit naar één nieuwe en goedkopere lening.

Vandaag nog uw bestaande lening oversluiten

Zou u vandaag nog een bestaande lening oversluiten? Vul dan vandaag nog uw gegevens in om een gratis offerte aan te vragen. Wij zullen zo snel mogelijk een offerte sturen die zeer interessant is.

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld