De geld lenen check

U heeft de informatie op de site gelezen?

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat een financiering inhoudt doet u er goed aan om de informatie op de site goed te lezen. Zo weet u zeker dat u een juiste en weloverwogen beslissing maakt!

U denkt aan de toekomst?

Bedenk bij het afsluiten van een lening hoe uw situatie er over een aantal jaar uitziet. Wat als u uw baan verliest of voor onvoorziene uitgaven komt te staan? Kunt u dan ook nog uw maandlasten betalen en uw schulden af lossen? Wees realistisch en denk ook aan uw toekomstige persoonlijke situatie.

U weet waar u aan begint?

Laat u goed voorlichten en lees uzelf goed in voordat u een lening afsluit. Zo heeft de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een aantal folders gemaakt zoals de folder verstandig lenen die u kan helpen bij het afsluiten van een lening. Op de website van het NIBUD vind u informatie over het omgaan met geld.

U kunt de lening aan?

Besluit u om een krediet aan te gaan zorg er dan voor dat u in uw huidige en toekomstige financiële situatie een lening aan kan. Zo voorkomt u financiële problemen in de toekomst en kunt u met een gerust hart geld lenen.

U stemt de looptijd van de lening af op het doel?

Wanneer u geld wilt lenen is het verstandig om de looptijd van de lening af te stemmen op het bestedingsdoel. Zo voorkomt u dat u nog jarenlang aan het afbetalen bent terwijl het product al versleten is.

U leent alleen wat u nodig heeft?

Meer geld lenen dan u daadwerkelijk nodig heeft is onverstandig. Leen dus nooit meer geld dan nodig is. Zorg ervoor dat u in staat bent uw vaste lasten te dekken naast uw lening.

U heeft geen negatieve registratie bij het BKR?

Met een negatieve registratie bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) is het onmogelijk om een lening af te sluiten bij Geldlenen-Check.

U maakt een weloverwogen keuze?

Een financiële verplichting is een grote verantwoordelijkheid. Neem dus voldoende tijd om een goede beslissing te maken en ga niet impulsief een krediet aan!

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld