Doorlopend krediet aanvragen

Wilt u vandaag nog een doorlopend krediet aanvragen? Dan moet u weten dat een doorlopend krediet afsluiten tegenwoordig zo gemakkelijk lijkt. Wanneer u bijvoorbeeld graag wilt verbouwen of juist een nieuwe auto wilt kopen en u heeft momenteel geen spaargeld tot uw beschikking, dan kunt u al snel overgaan tot lenen. U kunt zelfs een doorlopend krediet oversluiten.

Voor veel mensen is een goedkoop doorlopend krediet dan ook een vrij interessante lening. De mensen die graag flexibel willen zijn met een lening, zullen dan ook eerder tevreden zijn met een doorlopend krediet, want u kunt opnieuw vrij opnemen wanneer gewenst. Maar wat is een doorlopend krediet?

Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is een leenvorm en hierbij bepaald u helemaal elf hoeveel en wanneer u geld afneemt van uw lening. Maar voordat u gebruik kunt maken van het doorlopend krediet, zal er eerst een maximum op te nemen bedrag bepaald worden.

Het grootste voordeel van het goedkoopste doorlopend krediet is dat u enkel de rente betaald over het opgenomen bedrag. De maandelijkse aflossing aan de lening en de rente kunnen dus wel maandelijks verschillen en hier dient u wel goed rekening mee te houden. Echter bent u wel ten alle tijden vrij om enkel de rente af te gaan lossen en mag u ook een doorlopend krediet zonder extra kosten of boetes sneller afbetalen.

Echter wanneer u het doorlopend krediet niet tussentijds sluit, mag u ook het afgeloste geld ook weer opnieuw opnemen, want er staat namelijk geen vaste looptijd vast. Zo kunt u dus zeer flexibel gebruik maken van deze vorm van lenen.

Vandaag nog een doorlopend krediet afsluiten

Indien u vandaag nog een doorlopend krediet afsluiten wilt, dan is het verstandig dat u eerst informatie opvraagt. Dat kunt u het beste doen door middel van een offerte aanvragen. Dus laat uw gegevens achter en wij laten u zo snel mogelijk weten wat we voor u kunnen betekenen.

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld