Doorlopend krediet laagste rente

Bent u op zoek naar een doorlopend krediet met de laagste rente? Dan moet u weten dat de doorlopend krediet rente een factor is wat continu blijft veranderen door de jaren heen. Elk website en aanbieder beweert de goedkoopste rente doorlopend krediet te hebben, maar dit is niet altijd de waarheid.

Maar voordat we over de laagste rente doorlopend krediet en überhaupt over rente doorlopend krediet gaan praten, is het verstandig om te weten wat nu eigenlijk precies een doorlopend krediet is.

Wat is een doorlopend krediet?

Wat veel mensen niet weten is dat een doorlopend krediet één van de meest populaire leenvormen is en dit komt mede door de flexibiliteit van de leenvorm. Zo is de lening zo ingericht dat een afgelost bedrag opnieuw opgenomen kan worden. Daarnaast zult u ook alleen rente over het geld betalen wat u heeft opgenomen.

De vele banken en kredietverleners bieden dan ook het doorlopend krediet aan. Het staat dan ook bekend als een consumptief krediet en dit houdt in dat de lening alleen bedoeld is voor uw eigen uitgaven. De meeste leningen hebben een bepaald doel, zoals een nieuwe auto kopen of het restaureren van een huis. Dat is bij een doorlopend krediet niet het geval. Zoals het woord consumptief het al zeg; u bepaalt zelf waarvoor u het geld gaat gebruiken.

Goedkoopste rente doorlopend krediet en maximaal lenen

Wanneer u besloten heeft om een doorlopend krediet af te sluiten, dan zal er een maximaal bedrag toegezegd worden. Met een doorlopend krediet krijgt u daar dan direct de beschikking over. Daarnaast wordt er met u besproken wat de hoogte zal zijn van het af te lossen maandbedrag en de maandelijkse lasten.

Dit maandelijkse bedrag zal deels uit aflossing en deels uit rente bestaan. Hierbij kan het deel rente maandelijks behoorlijk verschillen. De rente die u betaalt bij een doorlopend krediet wordt bepaald op basis van de actuele marktrente en wordt berekend over het uitstaande saldo. Het deel van de lening wat u dan heeft afgelost, kunt u dan ook weer opnieuw opnemen.

Zou u vandaag nog willen weten of u in aanmerking komt voor een aantrekkelijk doorlopend krediet tegen de goedkoopste rente? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld