Doorlopend krediet oversluiten naar persoonlijke lening


Doorlopend krediet oversluiten naar persoonlijke lening

Een doorlopend krediet oversluiten naar persoonlijke lening? Is dit wel mogelijk? Wanneer u een doorlopend krediet heeft en u wilt deze oversluiten of omzetten naar een persoonlijke lening, dan is dat mogelijk.

Vaak wordt er gedacht dat een doorlopend krediet oversluiten lastig is, maar het is helemaal niet lastig. Wanneer we alles weglaten zoals marketing en overige zaken dan komt het maar neer op één ding; hoeveel rente moet u betalen voor uw openstaande bedrag?

Doorlopend krediet oversluiten

Een doorlopend krediet oversluiten roept bij veel mensen nogal eens wat vragen en vooral angst op. Zo zijn er zoveel aanbieders die goedkoper zijn, maar waar kunt u zomaar overstappen.

Een doorlopend krediet is een leningvorm waarbij u kunt opnemen wat u wilt (tot het maximale bedrag) en onbeperkt kunt aflossen. Dit komt omdat de rente van een doorlopend krediet variabel is, wat niet meer wil zeggen dat deze constant veranderd kan worden. U betaald daarom ook rente over het openstaande bedrag en deze rente wordt constant opnieuw berekend.
Aangezien u onbeperkt en boetevrij kan aflossen op een doorlopend krediet kunt u deze ook gemakkelijk oversluiten. U moet het oversluiten als volgt zien: Afhankelijk van uw inkomen en lasten kunt u een maximaal bedrag lenen. Dit bedrag veranderd als uw situatie veranderd.

Vraag een offerte aan voor deze leningen

Wilt u weten hoeveel het u gaat kosten om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening over te sluiten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan via ons contactformulier!

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld