Doorlopende lening

Zou je graag een doorlopende lening af willen sluiten? Dan moet je weten dat een doorlopende lening of krediet een zeer populaire lening is waarbij u tot een bepaald maximum bedrag altijd geld kunt lenen. Gelukkig zijn erg goedkope aanbiedingen te vinden voor een doorlopend krediet, maar ook een aantal dure. Daarom is het verstandig om altijd de rente goed te berekenen en een offerte aan te vragen.

Ook wanneer je al in het bezit bent van een dure doorlopende lening, is het altijd mogelijk om deze lening alsnog te oversluiten. Kort gezegd, je zet de lening over naar een andere kredietverlener die goedkoper is. Dit kan in de meeste gevallen gratis omdat je op elk moment een krediet boetevrij af kunt lossen.

Veel gemak met een doorlopende lening

Dat een doorlopend krediet veel gemak brengt is erg fijn voor mensen. Wanneer je het limiet niet hebt bereikt, kun je op elk gewenst moment wat extra geld lenen wanneer het nodig is, zonder teveel gedoe. Echter is er wel een nadeel, namelijk dat de rente kan gaan fluctueren. Met andere woorden, deze kan dus jaarlijks omhoog gaan.

Het is dus altijd mogelijk dat je een goedkopere lening kunt vinden als je de rente te hoog op gaat lopen bij je bestaande kredietverlener. Het zijn dus leningen die je veel gemak bieden. Ook al moet je per maand een deel aflossen, het is altijd weer mogelijk om bij te lenen indien nodig.

Vraag een offerte aan voor een doorlopende lening

Zou je graag willen weten wat voor doorlopende lening jij kan afsluiten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Vul je gegevens in en zet erbij hoeveel je precies wilt lenen en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen met een interessant aanbod.

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld