Leenproducten

Via Geldlenen-Check kunt u vrijwel alle mogelijke leningvormen aangaan. De keuze is divers, maar zeker niet eenvoudig. Daarom helpen de adviseurs van Geldlenen-Check u graag bij het maken van de juiste keuze.

Persoonlijk advies

Mensen verschillen van elkaar, en daarom geldt voor leningen hetzelfde. De leningsvorm die het best bij uw buurman of collega past, is niet automatisch de best passende leningsvorm voor u. Een adviseur van Geldlenen-Check staat samen met u, uitgebreid stil bij de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende leningsvormen. Op deze manier sluit u een lening af die precies bij uw wensen, leef- en inkomenssituatie past.

Flexibele leningen

Wijzigt er onverhoopt iets aan uw situatie? In de meeste gevallen is het vrij eenvoudig om uw lening hier op aan te passen. Neem contact op met Geldlenen-Check en wij adviseren u over de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw lening ook in de toekomst op uw wensen en situatie aansluit.

Geld lenen via Geld lenen Check kan in de volgende leenvormen:

Doorlopend Krediet

Wanneer u voor een Doorlopend Krediet kiest, krijgt u de financiële ruimte om bijvoorbeeld een onverwachte financiële tegenvaller op te vangen, of voor de aanschaf van een auto.

Meer informatie over Doorlopend Krediet

Persoonlijke lening

Wanneer u voor een Persoonlijke Lening kiest, houdt u maandelijks een vast bedrag apart, maar kunt u meteen genieten van uw investering. Het is een vorm van ‘achteraf sparen’. Of het nu gaat om een auto, boot of verbouwing; het bestedingsdoel is niet van belang.

Meer informatie over Persoonlijke lening

WOZ Krediet

Wanneer u voor een WOZ Krediet kiest, dient uw woning als zekerheid. In beginsel is een WOZ Krediet vergelijkbaar met een Doorlopend Krediet, maar dan vaak met een lagere rente. Deze leningsvorm kiest u wanneer zekerheid en flexibiliteit uw voornaamste voorwaarden voor een lening zijn.

Meer informatie over het WOZ krediet

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld