Lening aanvragen online

Wilt u een lening aanvragen online? Er zijn veel websites die lening berekenen online aanbieden en tegelijkertijd u ook de mogelijkheid bieden dat u een lening online kunt afsluiten.

Echter gaat het in de meeste geval om een lening online aanvragen in plaats van een lening online afsluiten. Een lening online berekenen kan dan ook bijna niet, omdat de rentestanden continu blijven veranderen. Maar welke soorten leningen online kunt u eigenlijk afsluiten?

Soorten online lening

U kunt online verschillende soorten online lening aanvragen bij diverse kredietverleners.  Sommige van deze aanbieders bieden u ook de mogelijkheid om online lening berekenen. Maar er zijn verschillende soorten online leningen en hieronder bespreken we kort de verschillende vormen.

Hypotheek

De hypotheek is één van de meest gebruikte vormen van lenen. Zo is een hypotheek een lening met een onderpand. Een hypotheek wordt het meest gebruikt om producten zoals vastgoed te kopen, waarbij het vastgoed zelf het onderpand is. Indien u een hypotheek wilt afsluiten is dat vaak voor 20 jaar of meer.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening waarvoor geen onderpand gebruikt wordt. Een persoonlijke lening wordt dan ook niet gebruikt voor de aankoop van een huis, maar meer voor goederen zoals een nieuwe auto. Echter omdat er geen onderpand nodig is bij een persoonlijke lening, is het risico vele malen groter en dat staat gelijk met een hogere rente.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet is er geen vast bedrag afgesproken wat u leent. Indien u een doorlopend krediet afsluit kunt u lenen wanneer u het wilt en terug betalen wanneer het nodig is binnen de looptijd van het krediet. Over een doorlopend krediet betaalt u veel rente en het is mogelijk dat de schuld steeds hoger wordt. Dit is dus iets waar u goed op moet letten

Vraag een online lening offerte aan

Wilt u vandaag nog weten of u in aanmerking komt voor een offerte? Vul dan nu snel uw gegevens in op de formulier hierboven en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een passende offerte.

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld