Nu lenen

Wilt u nu lenen? Zou u vandaag nog willen lenen, maar weet u niet in welke leningsvorm u wilt lenen? Dagelijks zijn er duizenden mensen die een lening af willen sluiten, maar ze weten niet welke vorm van een lening het beste bij hun persoonlijke situatie of wensen past. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, maar wat is het verschil tussen beide leenvormen.

Persoonlijke lening en een doorlopend krediet

Bij een persoonlijke lening staat zowel de rentepercentage en het leenbedrag altijd van te voren vast. Als u een persoonlijke lening afsluit bepaal je de looptijd van de lening en deze componenten zullen tijdens de contractduur ook niet veranderen. Bij deze leenvorm heb je veel zekerheid, want de maandlasten zullen altijd bestaan uit een deel aflossing en een deel rente bestaan.

Een doorlopend krediet is weer heel iets anders, want deze vorm van lenen heeft een variabele rentepercentage. Bij een doorlopend krediet zit er geen looptijd aan vast en kun je op elk gewenst moment geld lenen indien nodig. Zo betaal je altijd alleen rente over het bedrag wat je daadwerkelijk opgenomen hebt.

Nu lenen? Vraag een offerte aan!

Wilt u nu lenen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Zo bieden wij u een lening op maat aan die gericht is op uw situatie en uw wensen. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

 

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld