Online lening afsluiten

Wilt een online lening afsluiten bij een betrouwbare kredietverlener? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Online kunt u veel websites vinden waar u een lening online afsluiten kunt en tegelijkertijd ook leningen met elkaar kunt vergelijken.

Alleen deze websites zijn in meeste gevallen onbetrouwbaar of er zit een grote kredietverstrekker achter. Een lening online berekenen is daarnaast vrijwel onmogelijk, omdat de rentestanden continu blijven veranderen. Maar het is eerst goed om te weten wat voor soort leningen u kunt afsluiten?

Verschillende leenvormen

Het is mogelijk om verschillende leningen online af te sluiten en hieronder geven we twee voorbeelden van leningvormen die wij u aan kunnen bieden:

Persoonlijke lening

Een van de meest populaire leningen is een persoonlijke lening en hierbij wordt er geen onderpand gebruikt. U kunt een persoonlijke lening ook niet gebruiken voor de koop van een huis, maar eerder voor het kopen van een auto of het financieren van een verbouwing aan uw woning. Vergeleken met de hypotheek zult u bij een persoonlijke lening een hogere rente betalen.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet verschilt weer van een persoonlijke lening, omdat er van te voren geen geldsom afgesproken wordt wat u kunt lenen. Het is namelijk zoals de naam als zegt een doorlopend krediet wat door blijft lopen en waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Een groot nadeel is wel dat u veel rente over het doorlopend krediet betaalt, omdat de schuld steeds hoger wordt.

Een lening online afsluiten? Vraag een offerte aan!

Wilt u vandaag nog weten of u in aanmerking komt voor een offerte? Vul dan nu snel uw gegevens in op de formulier hierboven en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een passende offerte.

 

 

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld