Over

Kennis en ervaring

Geldlenen-Check is onderdeel van A-Krediet Financiële Diensten bv., kortweg ‘A-Krediet’. A-Krediet is sinds vele jaren actief als bemiddelaar in financiële diensten. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van onze kernproducten: krediet en leningen, (auto)verzekeringen en hypotheken.

Wij zijn als geen ander in staat u goed en helder te adviseren. Dit vanwege onze kennis en ruime ervaring op verschillende (deel)gebieden van financiële dienstverlening. Uw financiële én persoonlijke wensen zijn hierbij altijd ons uitgangspunt.

Geldlenen-Check

Wij hebben Geldlenen-Check in het leven geroepen om meer openheid en transparantie te bieden in het leningaanvraag traject. Zo krijgt u, de klant, inzage in hoe wij te werk gaan. Zo kunt u met een gerust hart een financiering aangaan.

Onafhankelijk en objectief

Omdat A-Krediet een volledig zelfstandige onderneming is, geven wij u een eerlijk, objectief, goed onderbouwd advies. Wij zijn namelijk niet gelieerd aan enige bank of verzekeringsmaatschappij. Wel werkt A-Krediet samen met vrijwel iedere Nederlandse bank en verzekeraar. Hierdoor kunnen wij tegen zeer scherpe rente- en/of premietarieven de juiste keuze voor u maken. Zo bent u altijd gegarandeerd van een betrouwbaar advies.

Persoonlijk contact

Wij bieden onze diensten op verschillende manieren aan: door middel van persoonlijk contact, per telefoon of per e-mail. Persoonlijk contact met één van onze adviseurs gebeurt in ieder geval als er sprake is van (consumptief) krediet, hypotheken en betalingsbescherming verzekeringen. Om hierover een goed onderbouwd advies te geven, zijn uw wensen van belang. Persoonlijk contact is de beste manier om hier bij stil te staan.

Voor persoonlijk contact nodigen wij u graag uit op ons kantoor, goed te bereiken via de A12 en de A30. Onze adres gegevens vind u in de balk aan de zijkant. Een uitgebreide beschrijving vind u op onze contact pagina.

Telefonisch/online contact

A-Krediet is een landelijk opererende dienstverlener en daarom verloopt het contact in de meeste gevallen per telefoon en per e-mail. Wanneer u op deze manier één van onze financiële producten afsluit en deze later alsnog wenst te annuleren, kan dat binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden.

Voor telefonisch contact belt u met telefoonnummer 0318 – 452 452. Voor online contact stuurt u een e-mail naar info@geldlenen-check.nl.

Ook kan u op onze website direct het aanvraagformulier invullen. In dit geval zenden wij u, vaak nog dezelfde dag, per post en per e-mail een vrijblijvende offerte toe.

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld