Persoonlijke lening afsluiten

Wilt u een persoonlijke lening afsluiten? Een persoonlijke lening afsluiten is zeer populair, want het kan zeer handig zijn om wat extra geld ter beschikking te hebben. Iedereen leent voor een bepaald doel.

Je kunt dan bijvoorbeeld denken voor een studie, een nieuwe auto of voor een verre reis. Zo is het mogelijk om verschillende soorten persoonlijke leningen af te sluiten bij de meeste kredietverleners. Maar wat houdt een persoonlijke lening nu eigenlijk precies in?

Wat houdt een persoonlijke lening nu precies in?

Je kunt een persoonlijke lening zien als een vorm van een aflopend krediet. Dat betekent dat je een bepaald bedrag leent en tijdens een vooraf bepaalde looptijd de lening inclusief rente aflost. In sommige gevallen wordt een persoonlijke lening ook wel een persoonlijk krediet genoemd.

Het bedrag wat van te voren bepaald wordt, zal altijd over onderhandeld worden met de bank of kredietverlener. Afhankelijk van de hoogte van de lening en de maandelijkse aflossing zult u het geleende bedrag binnen de looptijd samen met de rente weer geheel terugbetaald moeten worden.

Vandaag een persoonlijke lening afsluiten

Zou u vandaag nog een persoonlijke lening aanvragen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wanneer u uw gegevens achterlaat in de formulier hierboven, dan vertellen wij u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld