Persoonlijke lening tarieven

Persoonlijke lening tarieven

Bent u op zoek naar de persoonlijke lening tarieven of wilt u gewoonweg iets meer weten over de persoonlijke lening? Dan is het goed dat u op deze pagina terecht bent gekomen, want wanneer u geld nodig heeft kan een persoonlijke lening ontzettend handig zijn.

Een persoonlijke lening is een vorm van een aflopend krediet en u leent daarbij van tevoren een vastgesteld bedrag wat u binnen een bepaalde looptijd af moet lossen. Hierbij staat de rentepercentage van een persoonlijke lening de gedurende looptijd vast en u betaalt alles in vaste termijnen terug.

Zo is het niet mogelijk om geld op te nemen wanneer u net heeft afgelost, waardoor de lening een stuk minder flexibel is dan een doorlopend krediet, echter weet u wel waar u aan toe bent.

Persoonlijke lening tarieven opvragen

De persoonlijke lening tarieven kunnen soms per kredietverlener anders zijn. Daarnaast hangt de hoogte van de lening vaak af van uw inkomen en uw persoonlijke omstandigheden.

Daarnaast zal er altijd een toetsing gedaan worden bij het BKR en houdt er rekening mee dat de rente bovenop een persoonlijke lening vaak hoger is dan die van een doorlopend krediet.

Maar om achter de persoonlijke lening tarieven te komen kunt u het beste een offerte aanvragen. Vul daarom uw gegevens in en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen in de vorm van een persoonlijke lening.

 

 

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld