Vlug geld lenen

Wilt u vlug geld lenen, maar weet u niet wat u wilt lenen? Als dit bekend voorkomt, is het belangrijk dat u niet in paniek raakt. Dagelijks zijn er duizenden mensen die een lening af willen sluiten, maar weten vaak niet welke leningsvorm het beste bij hun past. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, maar wat is het verschil tussen beide leenvormen?

Het verschil tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet

Wanneer u een persoonlijke lening afsluit, dan staat zowel de rentepercentage en het leenbedrag van tevoren vast. Bij een persoonlijke lening bepaalt u de looptijd van een lening vooraf en dit zal tijdens de contractduur niet veranderen. Met een persoonlijke lening weet u altijd zeker hoeveel de maandlasten per maand zijn.

Een doorlopend krediet is weer heel iets anders vergeleken met een persoonlijke lening, want deze leningsvorm heeft een variabele rentepercentage. Dit heeft wel als nadeel dat het tijdens de looptijd kan veranderen, maar over het algemeen ligt deze rente een stuk lager dan de vaste rente van een persoonlijke lening.

Je spreekt met een doorlopend krediet een kredietlimiet af met de kredietverstrekker. Dat is het bedrag wat je maximaal opnemen mag en binnen dit limiet mag je onbeperkt bedragen opnemen, aflossen en weer opnemen naar wens. Zo betaal je alleen rente over het bedrag wat je daadwerkelijk opneemt.

Vlug geld lenen. Vraag een offerte aan!

Zou je graag een doorlopend krediet of persoonlijke lening af willen sluiten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wij bieden u een lening op maat aan die gericht is op uw situatie en uw wensen. Dus waar wacht u nog op? Vraag nu snel een offerte aan voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening!

 

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld