Woz krediet

Woz krediet

Wilt u een woz krediet aanvragen of meer informatie hebben over een woz krediet? Wanneer u een huis heeft wat met de jaren een hogere waarde verkregen heeft, dan is de kans groot dat u een beroep kunt doen op het woz krediet.

Eigenlijk biedt het woz krediet u de mogelijkheid om geld te lenen dankzij de overwaarde van uw huis. Het is een vorm van een krediet wat u kunt zien als een soort van doorlopend krediet met verklaring van hypotheek. Omdat u uw woning als onderpand dient, kunt u genieten van een lage woz krediet rente.

Wat betekent woz krediet en woz krediet vergelijken

Woz betekent Wet Waardering Onroerende Zaken en met onroerende zaken wordt bijvoorbeeld een woning mee bedoeld. Deze kunnen namelijk met de jaren een hogere waarde krijgen. Wanneer u een huis koopt en een hypotheek aangaat, dan is het mogelijk dat uw huis op lange termijn in waarde zal gaan stijgen.

Hierdoor zal uw huis een overwaarde krijgen in vergelijking met de oorspronkelijke waarde op het moment dat u de woning aankocht. Bij een woz krediet is de overwaarde essentieel, want het is de overwaarde die u de mogelijkheid geeft om te gaan lenen. Hoe meer uw huis in waarde gestegen is, hoe meer krediet u kunt krijgen.

U kunt woz krediet vergelijken en woz krediet berekenen door een offerte aan te vragen. Wij zijn een betrouwbare kredietverlener waar u altijd een actuele offerte kunt opvragen. Vul uw gegevens in en wij zullen u zo snel mogelijk een voorstel sturen.

 

Direct iemand spreken? Bel 0318 452 452.

Wij zijn bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

  • Bezoekadres

  • Parkweg 121
  • 6717 HP Ede, Gld
  • Postadres

  • Postbus 55
  • 6710 BB Ede, Gld